Presse

Download pressebillede

 

 
Stor version (4MB)   Mindre version (1MB)

 

 
Stor version (3MB)   Mindre version (1MB)

 

Pressemeddelse

Kings Of Rock – Danmarks ultimative party-rock band!

Kings Of Rock er garant for at levere den absolut fedeste rockfest.

Et overflødighedshorn af de største hits fra de største navne, –  AC/DC, Bon Jovi, Guns n’ Roses, Kings of Leon o.m.a. …sågar U2 er at finde på repertoiret i form af et vildt medley.

Drengene i Kings Of Rock består af et hold super kompetente musikere og performere.

Attitude, udstråling og det seje dress er kørt i stilling når Kings Of Rock indtager scenen.

Kings Of Rock har spillet langt over 1000 koncerter på Danmarks, og nu også Sveriges spillesteder og festivaler. Musikerne i Kings Of Rock har bl.a. spillet i bands som Mercyful Fate, Blink, Zauce, Mike Tramp, Jesper Binzer (DAD), Mick Hucknall (Simply Red), de har supportet og turneret verden over med bands som Metallica og Nickelback, og været på adskillige ture til vores soldater i Irak, Afghanistan og Kosovo.

Kings Of Rock kommer ikke bare ud over scenekanten, men springer bogstaveligt talt ud over scenekanten i én stor rockfest sammen med deres publikum. Som sloganet i deres logo siger “Let’s Party”, og det mener de altså for alvor!

Bandet består af:

Stephan Mortensen : Lead Vokal & guitar

Bjarne T. Holm : Trommer

Carsten Pedersen : Bas & Vokal

Emil Bendixen : Lead Guitar & Vokal

Kings Of Rock passer ind over alt – landets spillesteder, festivaler, byfester, MC klubber, og bestemt også til firmafester. Vi man have lidt ekstra gang i festen, udover de vanlige dansebands, så er Kings Of Rock det helt rigtige.